Stomerij de gouden schaar Hillegom

Kies voor onze stoomservice

Kleding

Belangrijke afspraak binnenkort? Sollicitatiegesprek? Een bruiloft? Of wilt u uw kleren etc. gewoon de beste en meeste professionele reiniging geven die er in Hillegom en de bollenstreek te vinden is? Dan bent u bij De Gouden Schaar Hillegom aan het juiste adres! Voor sommige soorten kledij of andere stoffen is het soms erg lastig om het goed te reinigen en tegelijkertijd ook weer in een nette staat te krijgen. Bepaalde stoffen vereisen vaak een speciale behandeling en deze is thuis nou eenmaal moeilijk te geven. Daarom kan De Gouden Schaar Hillegom u hier ook uitstekend mee helpen!

Bij De Gouden Schaar Hillegom kunt u terecht voor al uw reinigingswerkzaamheden. Van 3-delige pakken tot skikleding maar ook voor bijvoorbeeld uw meubels kunt u terecht bij De Gouden Schaar Hillegom. Er wordt uitsluiten gebruik gemaakt van de beste methodes en de meeste betrouwbare schoonmaakmiddelen. Hierdoor bent u ervan gegarandeerd dat uw spullen in de goede handen zijn en hoeft u dus ook geen zorgen te maken over de staat waarin uw spullen verkeren wanneer u ze terug ontvangt. Bij De Gouden Schaar Hillegom gaan wij namelijk voor het leveren van kwaliteit zodat u als klant niks anders dan tevreden kan zijn.

Gordijnen

Buiten de eerdere genoemde mogelijke reinigingswerkzaamheden kunt u bij ons terecht voor het reinigen van uw gordijnen. Gordijnen en vitrages zijn vaak lastig te behandelen door de grootte van de stoffen. Wanneer u last heeft van huismijt, nare geur en of potentiele ziekteverwekkers kan De Gouden Schaar Hillegom hiermee afrekenen. Hierdoor zorgen wij ervoor dat u uw raambekleding langer mooi en fris houdt.

Ook het feit dat vitrages vaak van erg dunne stof zijn gefabriceerd maakt het moeilijk om deze professioneel te reinigen. Bij De Gouden Schaar Hillegom hoeft u zich daar gelukkig geen zorgen over te maken. Het stomen van gordijnen en vitrages zijn wij namelijk ook erg bedreven in en ook deze kunnen weer tot in perfecte staat behandeld worden!

Kledingreparatie

Naast alle soorten reinigingswerkzaamheden kunt u bij stomerij De Gouden Schaar Hillegom natuurlijk ook terecht voor de meeste herstelwerkzaamheden. Uw spullen moeten natuurlijk niet alleen regelmatig brandschoon gemaakt worden, maar ook reparaties zijn natuurlijk weleens nodig. Wanneer u graag iets gerepareerd wilt hebben kunt u dit melden en dan wordt er samen gekeken naar wat de mogelijkheden zijn om uw spullen zo goed mogelijk te repareren. De werknemers bij Gouden Schaar Hillegom hebben jarenlange ervaring met het repareren van de meest uiteenlopende kledij en dergelijke. Door deze ervaring kan zullen uw spullen dus altijd in een opperste staat weer bij u afgeleverd worden!